Veeavarii paigast läbi sõitnud Delfi lugeja märkis, et juba kell 17.45 oli avarii üsna ulatuslik. Vesi voolas tänavale ning uputus hakkas liiklust häirima. "Autodega oli raske liikuda," kirjeldas ta. "Nagu nõiakaev kees üks kaev. See läheb ilmselt suuremaks," kahtlustas lugeja.

Lugeja ei eksinud sugugi. Delfi fotograaf kirjeldas, et vesi on voolanud teelt majade taha hoovi ning linnast väljuv suund on kinni. "Ummikut ei ole, sest siin pole nii palju liiklust hetkel," märkis ta.

Tallinna Vee pressiesindaja Mariliis Mia Topp kinnitas Delfile, et Kadaka tee 48 juures on veeavarii. "Meie meeskond on teadlik ja juba toimetab," sõnas Topp

Ta lisas, et avarii likvideerimiseks suletakse liiklusele Laki tänava - Õismäe tee suunal üks teepool, täpsemalt 100-meetrine teelõik alates Kadaka tee 48.

Topp ei julge lubada, et parandustöödega homse jooksul valmis saadakse. "Juhul, kui teelõigu taastamine ei ole lõpetatud esmaspäevaks, mil tõenäoliselt võib ühe teepoole sulgemine mõjutada hommikust liiklemist, anname sellest kindlasti ka teada," lausus Topp.

"Sellisel juhul on kindlasti hommikul kohal ka liiklusreguleerijad. Kindlasti aga teeme kõik endast oleneva, et avarii likvideerimine mõjutaks inimesi võimalikult vähe."