Höövelson ütles, et teda käis värbamas enamik Eesti erakondadest, kuid möönis, et näiteks Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) talle pakkumist ei teinud.

Teemad, millele Höövelson ennast poliitikas eelkõige kavatseb pühendada, on maaelu edendamine, sport ja Eesti ettevõtluse edendamine Aasia suunal.

Delfi infot, et Höövelsonile on pakutud riigikogu valimistel Harju- ja Raplamaa valimisringkonnas Keskerakonna nimekirjas teist kohta, Höövelson ei kinnitanud ega lükanud ka ümber, vaid ütles, et sellel teemal on vara rääkida. Küll aga arvas ta, et osaleb riigikogu valimistel.

Küsimusele, kas Keskerakond peaks lõpetama koostööleppe Venemaa võimuparteiga Ühtne Venemaa, vastas Höövelson, et see on külmutatud. Ent kui Keskerakond peaks võtma vastu otsuse koostöölepe lõpetada, siis on tema selle poolt.

Keskerakonda järjepanu tabanud korruptsiooniskandaalide kohta ütles Höövelson, et praegune esimees Jüri Ratas on näidanud valmisolekut muutusteks ja valmidust ajada asju teistmoodi kui eelmine esimees Edgar Savisaar.

Rääkides Keskerakonna välja käidud ideedest tõsta pensione erakorraliselt 100 euro võrra, võimaldada noortele peredele kodulaenu ilma omafinantseeringuta ning aastaid partei üheks juhtideeks olnud astmelisest tulumaksust jäi Höövelson üldsõnaliseks, öeldes vaid, et iga lubaduse puhul peab olema ka selge, kust tuleb raha selle täitmiseks.