Niisket talveilma ning libedust trotsides olid pidulised, kelle seas oli palju lastega peresid, võtnud kohad sisse, et oodata lubatud tulevärki ja etendust.

Hiina uusaasta traditsioon võtab Eestis hoogu juurde. Hiinas on see kevadpüha, meil on lumi maas, ütles Kadriorgu kogunenud rahvale linnapea Edgar Savisaar.

"Tallinn on linn, kus elab palju eri rahvaste esindajaid ja meil on põhjust tähistada jõule mitu korda," ütles linnapea. "Soovin mao tarkust, et eristada tõde valest seda kõike," ùtles Savisaar.

Pidustused algasid Luigetiigi ääres, kus kõikidele külastajatele on vaatamiseks idamaade kuukalendrist inspireeritud jääskulptuurid, mille autorite seas on maailmanimega Egiptuse kunstnik Salah Hammad ning Eesti skulptorid Tiiu Kirsipuu, Aime Kuulbusch, Kalle Pruuden ja Elo Liiv.

Luigetiigi juures sai näha tuletsirkust ja võimsat draakonitantsu.
Luigetiigi juurest liikus draakonitants edasi Pillapalu platsile, kuhu püstitatud suurel laval esinesid Hiinast saabunud külalisartistid Minzu Ülikoolist ning Pekingi tantsu-, draama- ja ooperimajast.

Idamaises etenduses toodi publikuni Hiina folk- ja traditsioonilised tantsud, nautida sai hiina rahvapillide erilist kõla, akrobaatikat ja palju muud huvitavat.

Peo lõpetas võimas muusikasse lavastatud ilutulestik.

Toidutelkides pakuti hiinapäraseid suupisteid ja kuuma jooki.