Direktoriameti andis üle kolmteist aastat Gustav Adolfi Gümnaasiumi direktorina töötanud Hendrik Agur.

Rudolf Tobiase 100. surma-aastapäeva auks andsid kontserdi Ines Maidre (orel) ja Arete Teemets (sopran), samuti õnnistati EELK peapiiskop Urmas Viilma poolt sisse GAGi Kotzebue maja uus orel.

Kotzebue maja uus orel on valmistatud Vestlandske Orgelverkstad meistrite poolt 1967. aastal ning Taani orelifirma Starup poolt restaureeritud. GAGi Kotzebue majja paigaldas oreli 2018. aasta novembri- ja detsembrikuus orelimeister Ago Tint. Hollandist Stinkensi tehasest telliti juurde terve registritäis vilesid Principal 8, et oreli kõlaärv oleks veelgi täisulikum.

Oreli annetas koolile Bergeni kultuurikool Norras. GAGi Kotzebue majja Norra oreli toomist ja ümberehitust sihtfinantseeris Tallinna Haridusamet ning toetasid lapsevanemad ja Gustav Adolfi Sihtasutus. Oreli olemasolu Kotzebue majja nähti ette Kotzebue maja eskiisprojektis ning ehitusarhitektuurses lähteülesandes.

Sündmusel osalesid GAGi õpetajaskond ja partnerid, Tallinna linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart, Tallinna linnavalitsuse liikmed ja Tallinna haridusameti juhataja Andres Pajula.