Gertje ei ole küll taotlenud elamist sotsiaalmajas, vaid on teinud taotluse munitsipaalkorterile, millele ta ootab vastust juba märtsist saadik. Gertje sõnul oleks sotsiaalmajas ühetoaline kortertuba talle ja Kseniale vaid ajutine lahendus. Ta ootab endiselt linnalt vastust, mis saab munitsipaalkorterist Vikerlase tänaval, millele ta on taotluse teinud ja isegi pakkunud, et ta teeks seal ise oma kuludega remondi.

Jaanus Riibe Lasnamäe linnaosavalitsusest teavitas täna, et seda, kellele läheb Vikerlase tänava munitsipaalkorter, ei ole veel otsustatud.

Jevgenja ja Ksenia tulid täna koos Eesti Päevalehega Tallinna linnavalitsuse pressikonverentsile, et oma küsimustele vastuseid saada. See ei meeldinud abilinnapeadele ja pressiteenistusele. Kuigi esialgu lubasid pressikeskuse töötajad meid pressikonverentsi saali sisse, siis Tallinna avalike suhete direktor Ain Saarna käskis emal-tütrel ja ajakirjanikul lahkuda.

Pärast mõningast vaidlemist ajakirjanikuga andis abilinnapea Merike Martinson lõpuks intervjuu, kus ta aga paneb kogu vastutuse Tallinna linna sotsiaalsete eluruumide probleemide osas hoopis riigile, kes polevat piisavalt linna aidanud.

Vaata videost intervjuud abilinnapea Merike Martinsoni ja Jevgenia Gertjega.