"Nii madalal nii suurt objekti leida, millest keegi midagi ei teadnud ja kui ei ole võimalik seda täpselt uurida, siis pole asi puhas," avaldas Mäss Delfi küsimusele vastates kahtlust, et ta ei usalda seda leidu eriti. "Kardan, et siin on küllalt palju eksimist ja kõmu ja see pole eriti tõsiseltvõetav asi." 

Kauaaegne allveearheoloog avaldas imestust, et kui tegemist on ainult 80 meetri sügavusel olevate objektidega, siis miks ei suudetud teha kvaliteetseid pilte. "Selles sügavuses on võimalik igal allveerobotil saada selge kujutis, sinna on võimelised tänapäeval sukelduma ka harrastussukeldujad," arvas Mäss, et uudisleiu asemel on tegu rohkem ülespuhutud kõmu otsinguga. "80 meetri sügavusele pole vajagi sukelduda, piisab kaugjuhitavast videokaamerast, mida kasutavad ka harrastusuurijad."

"Tänapäeval on korralikud sonarid, isegi meie meremuuseumil on selline tehnika, millega saaks korraliku pildi, aga need pildid on sellised ufode pildid, kõik on ebamäärased, kõik on arusaamatud."

Mõned päevad tagasi avaldas süvamereotsingutele pühendunud ettevõte Ocean Explorer, et on sattunud uskumatule kujutisele 80 meetri sügavusel.

Leiti 60-meetrise diameetriga silindrikujuline objekt sirge 400-meetrise sabaga. Teise ülesõiduga leiti 200 meetri kauguselt ka teine kettakujuline objekt.

Sukelduja ja otsingumeeskonna juhi Peter Lindbergi meeskond usub, et objektid on liiga suured, et need oleksid võinud mõnelt laevalt vette kukkunud või laevaga koos põhja läinud olla, aga keegi ei tea, millega tegelikult tegu on.