Väliskomisjoni delegatsioon — väliskomisjoni aseesimees Marko Mihkelson ja liikmed Toomas Alatalu, Sergei Ivanov ja Juhan Parts — sõidavad näiteks nädalaks töövisiidile Hiina Rahvavabariiki, vahendab SL Õhtuleht.

Euroopa Liidu Asjade Komisjoni liige Mart Nutt viibib kahepäevasel tööreisil Vilniuses. Riigikogu aseesimees Ene Ergma sõidab rahvusvahelisele konverentsile “20 aastat Tšernobõli katastroofi”“Kiievisse. Riigikaitsekomisjoni esimees Toivo Tootsen, aseesimees Trivimi Velliste ja liikmed Nelli Privalova ja Rein Randver põrutavad Rootsi, et käia sealses Riksdagis ja kohtuda ka kaitsejõudude esindajatega.

Ergmaga ühtaegu lahkub teinegi riigikogu aseesimees Maret Maripuu. Tema siirdub Londonisse Lääne-Euroopa Liidu Assamblee presidentide komitee istungile ja konverentsile. Londonisse reisib ka riigikaitsekomisjoni liige Margus Hanson, kes osaleb kolmepäevasel Euroopa julgeolekut puudutaval konverentsil. Sealt edasi sõidab Hanson Varssavisse NATO Parlamentaarse Assamblee majanduse ja julgeoleku komitee Ida-Lääne koostöö allkomitee töökoosolekule. NATOga tegeleb ka riigikaitsekomisjoni liige Sven Mikser, kes sõidab kaitseühenduseteemalisele seminarile Helsingisse.

Euroopa Liidu Asjade Komisjoni esimees Kristiina Ojuland kohtub Vilniuses Põhja- ja Baltimaade Euroopa Liidu asjade komisjonide esimeestega. Riigikogu esimees Toomas Varek ja riigikogu liige Ela Tomson reisivad Peterburi Vene riigiduuma 100. aastapäeva juubelit tähistama.

Riigikogu liige Küllo Arjakas läheb Peterburi ENPA poliitikakomitee allkomitee istungile ning rahvusvahelisele konverentsile. Riigikogu liikmed Helmer Jõgi, Elle Kull, Leino Mägi, Eiki Nestor, Koit Prants, Ülle Rajasalu, Andres Taimla, Jüri Tamm ja Jaanus Tamkivi viibivad Riias, et osaleda Eesti, Läti ja Leedu parlamendiliikmete korvpalliturniiril.