Antropovi kampaania varjatud rahastamiseks sõlmis talle valimiskampaaniat tegev reklaamifirma Droom kampaania alguses suhtekorralduslepingu ASiga Paldiski Sadamate AS, et Aleksei Tšuletsile ja Aleksandr Nakonetšnõile kuuluv ettevõte saaks seeläbi osaliselt tasuda valimiskampaania eest, kinnitas Äripäeva teatel Drooni juhatuse liige Heiki Penu.

Asi tuli välja kohtust, sest Antropov ja Jaanus Rahumägi, teine Droomi klient, ei tahtnud ära maksta kogu nõutud summat, Droom läks pankrotti ja nüüd arutab kohus, kes kellele mida võlgu on.

Ida-Virumaal Droomi teenuseid kasutanud Rahumägi läks ka Droomiga raha pärast tülli, aga maksis enam kui aasta peale valimisi ta siiski 600 000 krooni ära. Kohustuse lõpetamise kokkuleppesse lisati Rahumäe nõudmisel punkt, et kõik suhtekorraldusteenuste osutamisega seotud asjaolud tuleb hoida saladuses, sest ka tema valimiskampaaniat aitasid läbi reklaamifirma rahastada ettevõtted.

Sama teemat käsitles 2009. aastal Pealtnägija, mis teatas, et Droomi raamatupidamisdokumentide kohaselt maksis enamuse Antropovi kuludest kinni kaks firmat: OÜ Linnakujunduse Büroo ja Paldiski Sadamate AS. Firmad vormistati fiktiivselt Droomi klientideks, sest juriidilised isikud ei tohi poliitikuid ja parteisid rahastada.

"Ma võtsin selle raha vastu, sest ma olin tõesti hädas. Kui seda teeb endine politseiameti peadirektor Robert Antropov, siis mul ei tekkinud sellel ajal selle suhtes üldsegi kahtlust," kommenteeris Penu Pealtnägijale.