"Seda (uue maja eest preemia maksmist - U.S.) punkti polnud ametlikus päevakorras. Allikmaa küsis preemiate kohta pärast nõukogu istungit, aga tegi seda moel, et küsimist võis käsitleda ka naljana. Tavaliselt käitutakse nii olukorras, kui tahetakse teada saada teise poole reaktsiooni," kirjeldasid nõukogu liikmed Delfile. "Aga päris kindlasti polnud see nali. Ta peitis nö naljana esitatud vormi taha oma siirast soovi."

Allikmaa ei lükka anonüümsete nõukogude liikmete juttu konkreetselt ümber, vaid räägib huumorist ja ametlikust päevakorrast.

Delfi: "Eelmise ERRi nõukogu koosoleku lõpus võttis ERR juhatuse esimees jutuks teema, et juhatus peaks ERRi uue maja rajamise eest preemia saama ühe kuupalga ulatuses. Miks selline soov? Kas see on põhjendatud? Miks seda ei pandud nõukogu ametlikku päevakorda?"

Allikmaa: "Päevakorraväliseid küsimusi, millest keegi kuskil sosistab, ei maksa tõsiselt võtta. Varem oli meil nõukogus liige, kes armastas päevakorraväliselt ka mõne väga hea anekdoodi rääkida."

Delfi: "Seega ei ole meie poolt kirjeldatud vestlust olnud? Ometi on meile sellest rääkinud kaks nõukogu liiget. Ehk: kas eelmise ERRi nõukogu koosoleku lõpus võttis ERR juhatuse esimees jutuks teema, et juhatus peaks ERRi uue maja rajamise eest preemia saama ühe kuupalga ulatuses. Miks selline soov? Kas see on põhjendatud? Miks seda ei pandud nõukogu ametlikku päevakorda?"

Allikmaa: "Kordan: oleksin ma seda tõepoolest soovinud, oleksin pannud vastava punkti päevakorda. Nõukogu koosolek põhineb juhatuse poolt koostatud päevakorral või koosoleku alul ametlikult päevakorda lisatud teemadel."

Samal nõukogu koosolekul otsustati, et ERRi uut maja niipea ei tule ja toimetused peavad sünergia eesmärgil ruumi leidma seniste hoonete piires.