Nimelt on ajavahemikul 1. september kuni 1. detsember arusaadavalt kõige rohkem välisreisidel käinud välisminister Urmas Paet, kes on kolme kuu jooksul viibinud lähetuses 13 korral. Paet on selle aja jooksul viibinud korduvalt Euroopa Liidu välisministrite kohtumistel, käinud visiitidel Mehhikos ja Gruusias, avanud Eesti uue suursaatkonnahoone Kiievis ning käinud ka erinevatel üritustel. Välisministeeriumi esindaja sõnul on Paeti viimase kolme kuu reisid kokku maksma läinud 22 353 eurot, millest 1888 eurot on tasunud Euroopa Liit.

Peale välisministri on veel suur tööreisija ka valitsusjuht Andrus Ansip. Peaminister on viimase kolme kuu jooksul viibinud lähetuses 10 korral, mille jooksul on ta viibinud kaks korda Brüsselis EL-i riigi- ja valitsusjuhtide kohtumisel, käinud Kasahstanis koos äridelegatsiooniga ametlikul visiidil ning viibinud mitmel korral Soomes ja veel teistes lähiriikides. Valitsusjuhi välisreisid on maksumaksja rahakotist viinud sealjuures ligi 12 000 eurot.

Kuigi välisministri ja peaministri tööülesanded nõuavadki sageli tihedat reisimist, siis tegelikult on ka kultuuriminister Rein Langist saanud üsna tihe välisreisidel viibija. Eelpool nimetatud perioodil on Lang käinud 9 korral välisreisil. Sealjuures on Langil õnnestunud käia ka sellistest eksootilistes kohtades nagu Singapur ja Indoneesia, kus ta osales Yogyakartas toimuval Aasia ja Euroopa kultuuriministrite kohtumisel ning reisinud veel erinevate ürituste raames Iisraeli, Brüsselisse, Ukrainasse, Saksamaale, Soome, Leetu, Belgiasse ja Ungarisse. Kõik kultuuriministri viimase kolme kuu välisreisid on kokku maksma läinud natuke üle 12 000 euro.

Ministrite suurimate reisijate esiviiskusse kuuluvad ka kaitseminister Urmas Reinsalu (IRL) ja majandusminister Juhan Parts (IRL), kes mõlemad on kolme kuu jooksul välisreisidel viibinud 6 korral. Kaitseminister Urmas Reinsalu on sellle perioodil viibinud näiteks Afganistanis, Gruusias, Brüsselis ja käinud töövisiidl Helsingis. Need kaitseministri reisid on maksma läinud ligi 6000 eurot.

Majandus-ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts on viimastel kuudel reisinud aga tööasjus Hiinasse, Makedooniasse, Serbiasse, Ameerika Ühendriikidesse, Luksemburgi, Taani ning Soome. Need reisid on viinud riigi rahakotist kokku ligi 12 000 eurot.

Haridusminister Jaak Aaviksoo (IRL), rahandusminister Jürgen Ligi (REF) ning keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus (REF) on kõik käinud viimase kolme kuu jooksul aga viiel korral välisreisil. Sealjuures on Aaviksoo viibinud näiteks Indias, Luksemburgis ja Belgias, rahandusminister Ligi käinud Bangkokis, Brüsselis ja Luksemburgis ning Pentus-Rosimannus saanud võimaluse tööalaselt reisida Koreasse, Indiasse ja Berliini. Ministeeriumide teatel on nende ministrite reisid läinud maksma vastavalt Aaviksool 5600 eurot, Ligil umbkaudu 10 000 eurot (millest osa hüvitab EL) ning Pentus-Rosimannusel ligi 8200 eurot.

Viimase kolme kuu kõige vähem reisinud ministrid on aga põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder (IRL, lähetuses olnud 4 korral), siseminister Ken-Marti Vaher (IRL, lähetuses 2 korral), justiitsminister Kristen Michal (REF, lähetuses 2 korral) ning sotsiaalminister Hanno Pevkur (REF, lähetuses vaid korra). Nende nelja ministrite välislähetuste kulud on kokku natuke üle 7000 euro.