Välisminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on Eesti ja Gruusia koostöö suunatud Gruusia järjest tihedamale lõimumisele Euroopaga. „Gruusia on juba viinud ellu olulisi reforme teel Euroopa Liidu ja NATO suunas,“ sõnas Pentus-Rosimannus innustades Gruusiat reformidega jätkama. Ta lisas, et Gruusia on juba praegu Euroopa Liidule ja NATOle väga oluline partner, teatas välisministeerium.

Välisminister Pentus-Rosimannus kohtub Gruusia presidendi Giorgi Margvelašvili, peaministri Irakli Garibašvili, välisministri Tamar Beruchašvili ja eurointegratsiooni ministri David Bakradzega. Kohtumistel kõneldakse ka Eesti ja Gruusia kahepoolsetest suhetest, Eesti abist assotsieerimislepingu rakendamisel ja arengukoostöö vallas.

Välisminister Pentus-Rosimannus külastab Abhaasia ja Gruusia vahelist administratiivset piirjoont Khurvaletis. Samuti külastab välisminister Tbilisi lasteaeda Nr 171, mis on olnud Eestile partneriks liiklusharidust edendavate projektide elluviimisel ning asetab Tbilisis pärja Gruusia ühtsuse nimel hukkunute mälestusmärgile.