Projekti raames toimuvad MTÜ Mondo maailmaharidus- ning koolituskeskuse tegevused ning korraldatakse õpetajatele koolituskursus ning maailmahariduse suvekool, teatas välisministeerium.

Keskus jätkab koolikülastustega ning projekti raames valmib viis videoloengut. Koostatakse ka uusi õppematerjale väiksematele lastele, sealhulgas valmivad Jänku Jussi episoodid. Korraldatakse ka kokandusõhtuid huvilistele, millest valmib kokkuvõttes “Maailma kokaraamat”. Toetatakse ka koolide maailmapäevi, sõpruskoolitegevusi ja noorte esseekonkurssi.

Välisministeerium toetab MTÜ Mondo maailmahariduse teemalist projekti 97 680 euroga. Projekt kestab 1. september 2014 kuni 31. august 2016.

Maailmaharidus on aktiivne õppimisprotsess, mille põhiväärtused on solidaarsus, võrdsus, kaasamine ja koostöö. Maailmaharidus loob üksikisikutele võimaluse üleilmastumise põhjuste ja mõjude mõistmise ning peamiste rahvusvaheliste arengueesmärkide ja jätkusuutliku inimarengu põhimõtete tundmise kaudu anda oma panus ja olla aktiivne kodanik.