Delfi avaldab need muutmata kujul:

"Visioon Tallinna tulevikust on harmooniliselt arenev, innovaatiline ja eluterve keskkonnaga sõbralik linn. Meie linnas aitame alati nõrgemaid ja abivajajaid, luues samas ka kõik tingimused edasipürgijatele ja ettevõtlikele.

Põhimõte, millest lähtume oma tegevuses, on mitte halvustada ega asjata kritiseerida, vaid kaasata terviklikku ja tasakaalus linna arengusse kõikide huvigruppide esindajad.

Panustame oma aega olevikule ja paremale tulevikule, mitte mineviku lahkamisele.

Tuleviku loomisesse kaasame kõiki linnaelanikke, kes soovivad kaasa rääkida ja panustada linna arengusse. Arutelu soovime jätkata pidevalt ja süstemaatiliselt luues kaasamis- ja mõttevahetuskeskkonna kõigiks linna elutegevuseks tähtsateks otsusteks.

Linnajuhtimine peab toimuma parimate konkursi korras valitud spetsialistide abiga, kes on valmis ja soovivad võtta vastutust. Linnajuhtidele on abiks erinevate valdkondade spetsialistide ekspertgrupid, kelle abiga saame paremad otsused.

Meie eesmärgiks on arendada tuleviku Tallinn tegusate inimeste ja oma ala asjatundjate abil, kes soovivad kaasa rääkida linna loomises parimaks elu- ja ettevõtluskeskkonnaks. Tuleviku paremaks planeerimiseks tuleb ühendada kogemus ja värsked mõtted.

Detailse Tegevusplaani koostamegi juba teie abiga ja kutsume erinevate valdkondade asjatundjaid Tegusa Tallinna töögruppidesse, et ühiselt täpsustada peamiste valdkondade arengu nägemus. Liituge meie Facebooki leheküljega, kus hakkame pidevalt postitama uudiseid ka töögruppide kogunemiste ja tegevuse kohta."