Lisaks maakondlikele kohtumistele valimiskogu liikmetega kutsub Kallas valijamehi ka valimiskogu toimumise päeval, 24 septembril lõunasöögile. "Ühtlasi kutsun kõik oma toetajad lõunale valimispäeval, 24. septembril vahetult pärast esimest valimisvooru Rahvusooper Estonia (Estonia pst 4) proovisaali nr 7," kirjutas Kallas Viljandimaa valimimiskogu liikmetele saadetud kirjas.

Kallase plaanidele tähelepanu juhtinud Allar Jõksi toetavad omavalitsuste esindajad saavad aga valida, kas lähevad Estonia proovisaali või hoopis Reaalkooli, kuhu kogunevad Jõksi toetajad.

"Meil on plaanis lõuna meie toetajatega. Kõik, kes toetavad Allar Jõksi või tahavad kuulda tema seisukohti, on sinna oodatud," ütles Jõksi kampaaniajuht Taavi Linnamäe, kelle sõnul on igati normaalne, et lõunaid korraldatakse. "Inimesed tulevad üle Eesti kohale, mõni alustab juba kell 6 hommikul sõitmist, et õigeks ajaks jõuda."

Vabariigi Presidendi valimise esimene voor valimiskogus toimub 24. septembril algusega kell 12.00 Estonia kontserdisaalis.

Kui esimeses voorus presidenti valida ei õnnestu, korraldatakse samal päeval kell 16.00 teine voor, kuhu pääseb edasi kaks enim hääli saanud kandidaati.