"Kui sotsid ei tunnista, et tegid võimul olemise nimel valesid asju, jäävad nad inimeste silmis kahel toolil istuvateks vingerdisteks," hoiatas Randpere oma Facebooki seinal.

Randpere tõdes, et Jaak Juske, kes saate formaadi tõttu oli asetatud opositsiooni esindaja kohale, raius kui rauda, et sotsidel pole Tallinna TV-ga mingit pistmist.

"Toon siis tema ja kõigi teiste mälu värskendamiseks teie ette paar punkti SDE ja KE vahel 4.11. 2009.a. sõlmitud koalitsioonileppest: 1.13.Euroopa paljude pealinnade eeskujul avame linnaelanike paremaks informeerimiseks, teenindamiseks ja linna juhtimisse kaasamiseks koostöös Helsingiga Tallinna telekanali. Seega - sotsid "võitlevad" praegu probleemi vastu, mille nad ise on tekitanud."

"Teine teema, mis saatest läbi käis, oli lasteaedade rahastamine," lisas Randpere.

"Ma ei suuda jätta neile meelde tuletamata, et sama eelpool nimetatud koalitsioonileping sätestas lasteaedade rahastamise tänasele madalale tasemele: 7.2.Säilitame lasteaedade rahastamise linnaeelarvest 2009. aasta tasemel ja taotleme riigipoolse rahastamise taastamist."

"Soovitus sotsidele - kui te tahate, et teid tõsiselt võetakse, klattige oma hiljutised sigadused ära ja tunnistage, et tegite võimul olemise nimel valesid asju. Sinnani jääte inimeste silmis ikka kahel toolil istuvateks vingerdisteks. Sellele arusaamale annab oma värvi ka teie jätkuv linnastruktuuride palgal olemine - alates volikogu aseesimehest lõpetatades halduskogude esimeestega."

Jaak Juske ei nõustu Randpere kriitikaga. "Ma saan aru, etReformierakonnal on raske tunnistada, et Tallinna TV idee autor olireformierakondlane Mati Eliste ja teine reformikas kultuuriminister Rein Langandis Tallinna TVle üleriigilise levi loa. Sotsidaaldemokraadid hääletasidigatahes kevadel 2009 linnavolikogus Tallinna TV loomise vastu ja pole kunagitoetanud tallinlaste raha eest üleriigilise täiemahulise telekanali loomist," teatas ta.

Tema sõnul vähenes Tallinna lasteaedade rahastamine 2009. aastal masu tõttu, kuidoli oluliselt kõrgem kui sel aastal, mil Keskerakond üksi pealinna valitseb.

"Koalitsioonilepingut sõlmides oli sotsidele oluline, et linn selles sektorisuusi kärpeid ei teeks. 2010. aasta sügisel tõmbasime pidurit linnavalitsuseplaanile vähendada märgatavalt alushariduse rahastamist. Kuna alusharidus on osa Eesti haridussüsteemis, on oluline, et riik taastakskiiremas korras kohalikele omavalitsustele lasteaedade rahastamiseks mõeldudtoetusmeetme."