"Täitsa naljakas koosolek oli. Osa etenduse tekstist oli autentne, suurem osa oli kunst," kirjutab Randpere on Facebooki lehel.

Näitlejaid olid tema sõnul väga head ja ka tekst oli hea. "Tekst oli läbivalt humoorikas ja terav, kuid mitte liiga objektiivne. Aga ega see vist ei mahukski Eesti meedia ja kultuuriraamistikku, et keegi kirjutaks mõne artikli või näidendi, mis näeks ka mõnda positiivset külge meie poliitilist süsteemis või poliitikutes".

Kujutatud tegelased olid Randpere sõnul väga hästi mängitud, mõnele tegelaskujule oli aga tema hinnangul liiga tehtud. "Ei hakka kedagi eraldi kaitsma, siis tunnevad äkki ülejäänud end halvasti. Teen siiski selles osas ühe erandi ja ütlen ainult – käed eemale mu Riigikogu pingnaabrist," kirjutab Randpere, kelle kõrval istub Riigikogus Taavi Rõivas.

"Samas lohutan kõiki etendusse sattujaid teadmisega, et sellistes teostes tegelane olemine võib küll algul tunduda mõru, aga mõne aja pärast on kurb meel hoopis neil, keda etenduses ei nimetatud ega materdatud," on Randpere veendunud. "Momendil ei paista nähtud etenduse mõjul saabuda võivat masendust kuskilt. Vastupidi - nii hea on olla, et soovitaks ka arstidele edaspidi depressiooniravimite asemel inimestele välja kirjutada NO99 teatri pileteid".