"Iga kord, kui professionaalne poliitik kuuleb enda või erakonna reitingumuutusest, peab ta võtma hetke ja järgi mõtlema. Miks selline muutus? Kas ma tegin midagi õigesti või valesti? Mida pean tegama teisiti? Poliitika on nagu korvpallimäng, kus igaühel on võimalik platsil olles punkte visata või vastastele kulpe panna," kommenteeris Vakra.

"Selle kõige juures on oluline võime vigadest õppida ja julgus neid ka parandada. Näpuga teistele osutamine ei saa ega tohi olla lahendus. Näiteks alkoholiaktsiisi järgmisel aastal ei tõsteta. Aga enamal kui 80 protsendil tööinimestel jääb tänu maksureformile aastas üle 750 euro rohkem raha kätte," teatas Vakra.

"Mis personaalsetesse reitingutesse puutub, siis inimeste jaoks on kindlasti olulised mõned stereotüübid. Üks neist on see täna see, et järgmine peaminister peaks tulema emmast kummast suurest erakonnast."

"Sotside asi on esmalt murda seda mõtlemist. Sest väga paljud, väga olulised otsused - olgu siis 300 miljonit tervishoiule või lastetoetuste pidev kasv viimasel 3-4 aastal, on just meie poliitika tulemus," leidis Vakra.