"Jüri Ratas on kahel korral püüdnud Keskerakonnas muutusi läbi viia. Mõlemal korral on tal tulnud leppida kaotusega. Ratase jätkamine keskerakonnas oli aimatav. Kui ta ei lahkunud erakonnast pärast konverentsi 2011. aastal, mil Savisaar vahendeid valimata Ratasest üle sõitis, ei lahku ta ka pärast viimast kaotust," kommenteeris Vakra.

"Keskerakonna muutmisel peaks Jüri Ratasel olema nii palju jõudu, et lõpetada poliitika, kus vaid näiliselt räägitakse töökohtade loomisest, kuid tegelikkuses luuakse neid vaid Savisaare kummardajatele, kellest mõned lausa kriminaalkorras karistatud. See on Ratasele väljakutse, sest ainult nii saab ta tõesti muuta erakonda, mida täna juhitakse kui oligarhide organisatsiooni," lisas Vakra.

Ratas on teatanud, et kandideerib Harju- ja Raplamaal, mis teatavasti on esinumbrite piirkond. See on Vakra hinnangul selge sõnum Keskerakonna praegusele esimehele Edgar Savisaarele, kes gigantide võitluses ei osale.

Rinna pistmine Sven Mikseri, Juhan Partsu ja Taavi Rõivasega on väga julge sammuga. "Kui Jüri Ratase valimistulemus selles piirkonnas on edukas, siis on Ratas kindlasti tugevalt Savisaare kandadele astunud ja teinud seda Savisaarelegi ootamatul moel. Samas kui peaks libastuma, siis vaevalt Edgar Savisaar teda hea meeskonnamängu eest tänab ja teise kaotuse erakonna sees kolmandata jätab," arvas Vakra.