Truubiremondiks suletakse liiklusele täna kell 9.30 kuni 15.00 Pärnu maakonnas Kaansoo-Tori maantee (km 9,1-9,4). Ümbersõit on korraldatud Suurejõe-Vihtra-Aesoo kaudu. Teekond pikeneb ligikaudu 13 km võrra.

Harju maakonnas Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maanteel (km 21,3-22,7) on seoses Vaida jalakäijate viadukti remondiga suletud Tallinna-Tartu sõidusuund, liiklus suunatakse ajutiselt Tartu-Tallinna sõidusuunale. Töötsoonis on kiirus piiratud.

Pärnu maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Mannare-Aluste lõigul (km 28,2-35,8) on taastusremondi tõttu kiirus piiratud. Esialgne kiirusepiirang mõjutab ainult väiksemaid töölõike, kaevetööd toimuvad tee kõrval. Ligikaudne ooteaeg on 10 minutit.

Harju maakonnas Laagri-Harku maanteel Kotka tee ristmikul (km 3) teostatakse ristmiku ümberehituse garantiiremonditöid. Üks sõidusuund on suletud, liiklust korraldavad reguleerijad. Töötsoonis on kehtestatud kiirusepiirang.

Teeremonti tehakse ning töötsoonis piiratakse kiirust Jõgeva maakonnas:

· Saare-Torma maanteel (km 6,8-14,1);

· Torma-Kivijärve maanteel (km 3,6-6,8).

Põlva maakonnas Saatse-Perdaku maanteel Saatses (km 0-0,6) teostatakse teekatte parandustöid. Töö on liikuva iseloomuga ning tööde tsoonis on kehtestatud kiirusepiirang.

Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta vaata www.tarktee.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.

Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.