Poolamets on tuntud rahvuslik-konservatiivsete seisukohtade propageerijana, rahvusriigi ja põhiseaduslikkuse teema käsitlejana. Ta alustab täna ka valimiskampaaniat Tallinna kesklinnas olevate valimisplakatitega.

“Tahan pakkuda alternatiivi lamedatele, pampersireklaame meenutavatele valimiskampaaniatele ja üksnes parteilistest saadikutest koosnevale stagneeruvale seadusandlikule kogule,” sõnas Poolamets.

“Eriti loodan, et läbi saaks kommunistliku taustaga erakondade aeg, kes vajalike uuenduste asemel tegelevad enda poolt õhutatud kinnisvaramulli tagajärgedega ja ajakirjandust suukorvistavate mõttetute seadustega. Varem või hiljem peame jõudma olukorrani, kus parteide olemasolu tasakaalustavad Riigikogus inimesed, kes on valitud väljaspool parteinimekirju. Kavatsen propageerida valimisseaduse muutmist, mis võimaldaks üksikkandidaatidel kergemini parlamenti jõuda ja rahvaalgatuslike referendumite seadustamist. Lisaks peaks valija saama nii poolt- kui vastuhääle andmise võimaluse, millega läbikukkunud poliitikutele punast tuld näidata”

“Meil on vaja vastu seista nii Euroopa föderaliseerumisele kui ka kriisis eurotsooni pangandusafääride kinnimaksmisele Eesti rahva taskust, samuti äärmiselt ohtlikule plaanile Venemaaga viisavabadust kehtestada. Idarahaskandaal ja krooni likvideerimine vastuolus põhiseadusega näitavad, et ohud Eesti iseseisvusele pole kadunud,” teatas Poolamets.