Naise sõnul luges ta sellest, milles teda süüdistatakse, Eesti Päevalehest ja on enda kindel, et see on väljamõeldud jutt.

Delfile ütles naine, et teda ei ole veel politseisse ega prokuratuuri välja kutsutud. Küsimusele, kas ta pelgab süüdistust, vastas naine, et iga normaalne inimene pelgaks, kuid esmalt tuleb siiski süüdistus ära oodata.

Varem töötas naine muusikakoolis ja pärast ülikooli läks tööle sellesse gümnaasiumi, kust ta nüüd vallandati ja kus ta töötas kokku üheksa aastat.

Õpetaja sõnul olid tal suhted kooli eelmise direktoriga head, kuid viimased kolm aastat ametis olnud direktoriga pehmelt öeldes viletsad.

Oma seksuaalset sättumust ei pea naine vajalikuks avalikustada. Naise sõnul elab ta küll koos sõbrannaga, kuid nad pole lesbid, vaid lihtsalt head sõbrad. Enda sõnul on ta normaalse seksuaalse orientatsiooniga ega ole kunagi arvanud, et perekond ja kooselu tähendavad seksi.

Ühes varasemas intrevjuus rääkis õpetaja, et kooli direktsioon keelas tütarlapsel, kelle ahistamises teda nüüd süüdistatakse, tema kabinetti külastada, sest külastused olid liiga sagedased. Õpetaja sõnul käis tüdruk oma südant puistamas ja rääkis oma pere probleemidest.

Tüdruku kaebuse peale kutsuti aga õpetaja direktori juurde ja öeldi, et kirjutagu lahkumisavaldus, sest lugu määrivat kooli mainet. Naine kirjutas küll avalduse, kuid taotleb nüüd enda ennistamist. Samuti ka tema vallandatud kolleeg.

Naine leiab, et eluga tuleb edasi minna, kuid kahtleb, kas ta õpetajana enam tööd saab, sest Tallinn on väike linn.

Pärast koolist vallandamist ei ole õpetaja enda sõnul tüdrukut enam näinud. Ta on enda sõnul korduvalt püüdnud ka tüdruku emaga kohtuda, kuid tulutult.

Eesti Päevaleht kirjutas, et Põhja ringkonnaprokuratuur alustas menetlust ühe Tallinna gümnaasiumi naissoost huvijuhi suhtes lapseealise tüdrukuga sugulise kire rahuldamise paragrahvi alusel.

Prokuratuuri pressiesindaja sõnul leidis prokurör esitatud dokumentides piisavalt põhjust menetluse alustamiseks. Sellist kuritegu, mis on toime pandud noorema kui neljateist-aastase isiku suhtes, karistatakse kuni kaheaastase vangistusega.