Praegu avalike suhete direktori kohuseid täitev Mai Vöörmann ütles Delfile, et Saarna pole veel praegu ametisse kinnitatud. Linna avalike suhete juhi kinnitab ametisse vastselt linnapea toolile pääsenud respublikaan Tõnis Palts.

Tallinna linnakantselei avalike suhete direktori kohalt isikliku sooviavalduse alusel vabastatud Allan Alaküla sai lahkumishüvitiseks 54 000 krooni.

35 000-kroonise palgaga Alaküla lahkumist nõudis enne võimuvahetust Reformierakond, süüdistades teda keskerakondlikus propagandas. Varem ajalehes Kesknädal töötanud Alaküla ei ole Keskerakonna liige, kuid on kandideerinud Tallinna volikokku Keskerakonna nimekirjas.

Tallinna avalikke suhteid ohjama asuv Ain Saarna oli alates 1997. aastast Eesti Raadio juhatuse esimees ja kandideeris sellele kohale ka viimati, ent ei osutunud valituks.

Paari kuu eest Postimehe arvamustoimetusest lahti lastud ja Edgar Savisaare leivale läinud Mai Vöörmann avaldas lootust, et asendab avalike suhete juhti veel ainult kolmapäevani ja jätkab siis taas konsultandi kohal, kelleks ta on palgatud.