Autojuhtidel palutakse liikluse osalise sulgemise ajal sõita Peterburi teel Nehatu juurest Tallinna ringteele või Laagna teele. Vajadusel saab sõita ka Suur-Sõjamäe tänaval, millele palutakse suunduda hiljemalt J. Smuuli teelt, teatas Raepress.

„20. novembril avatakse liikluseks Pallasti tänav ning liiklusele on avatud ka Majaka tänav, kuid prognoositav liikluskoormus neil tänavatel saab olema väga pingeline ja oodata on liikluse seisakuid,“ ütles liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa.

Samaaegselt Pallasti tänava liiklusele avamisega 20. novembril suletakse kuni kevadeni osaliselt liiklus Peterburi teel Majaka tänava ja Tartu maantee vahelisel lõigul, kus kummaski suunas jääb avatuks üks sõidurada. Alates kevadest suletakse liiklus Peterburi teel Majaka tänava ja Tartu maantee vahelisel lõigul täielikult.

Kõigil liiklejail palutakse seoses Ülemiste ristmiku rekonstrueerimistöödest tulenevate liikluskorralduse muudatustega varakult arvestada ja näidata üles mõistvat suhtumist, kuna tee-ehitus ei ole liiklust sulgemata kahjuks võimalik.