Haaberstis, Kristiines ja Põhja-Tallinnas kandideerivad üksikandidaadina riigikokku endine Eesti suursaadik Moskvas Mart Helme, Eesti Pensionäride Ühenduste Liidu juhatuse esimees Andres Ergma ja teist korda üksikkandidaadina õnne prooviv Svetlana Ivnitskaja.

Kesklinnas, Lasnamäel ja Pirital saab valida viie üksikkandidaadi vahel - keskerakondlase Ilmar Ibragimovi, eurovastase Anti Poolametsa, Kodutütarde juht Anne Eenpalu, end uue tööpartei rajajaks nimetav Taira Aasa ja rahvuslase Martin Helme.

Mustamäel ja Nõmmel pürivad parlamenti riigikogu Roheliste fraktsiooni liige Toomas Trapido, sotsiaaldemokraat Ragnar Nurmik ja rahvuslane Henn Põlluaas.

Üksikandidaatide seas on populaarseim piirkond Harju ja Raplamaa, kus üritavad Toompeale pääseda energeetikainsener Priit Tammeraid, reservkolonelleitnant Leo Kunnas, politseiametnik Aare Siir, muusik Siiri Sisask, sotsiaademokraat Ege Hirv ja ajakirjanik Koit Luus.

Hiiu-, Lääne- ja Saaremaal kandideerivad põllumajandusettevõtja Raimond Ellik, kardioloog Rein Teesalu, töötu Üllar Õun ja ettevõtja Eugen Veges.

Lääne-Virus kandideerib üksainus üksikandidaat - elektriinsener Aivar Koitla, sama seis on Ida-Virus, kus kandideerib üksikkandidaadina infotehnoloogia spetsialist Mihhail Derbnev.

Järva- ja Viljandimaal kandideerivad Põllumeeste Kogu liige Valdo Paddar, päästjate usaldusisik Andreas Reinberg ja talupidajast bussijuht Kalle Hiob ning Jõgeva- ja Tartumaal Konguta vallavolinik Märt Meesak ja Rahvaliidu endine aseesimees Ingvar Tšižikov.

Tartu linnas pürivad riigikokku Eesti Rahvusliku Konservatiivse Liidu liige Sten-Hans Vihmar ja Eesti Vabaduspartei liige Veiko Rämmel.

Pärnus kandideerivad kalur Heiki Merirand ja riigikogulane Mark Soosaar.

12 valimisringkonnast ühes - Võru-, Valga- ja Põlvamaal, ei kandideeri ükski üksikkandidaat.

Riigikokku pääsemiseks peab üksikkandidaat koguma olenevalt ringkonnast 4500-6000 häält.