"Alustuseks tutvustan end. Olen üks politseihärradest, kes sulle trahvi tegi ja sellest hetkest peale tundusid väga huvitav noor neiu. Sooviks sinuga tutvust teha," kirjutas Facebooki politseinik, kes oli koolitüdrukule paar nädalat tagasi trahvi teinud.

Tüdruk rääkis, et see oli nii šokeeriv tema jaoks, et ta pidi seda lihtsalt Twitteris jagama, kus see juhtum viraalseks läks. Neiul oli piinlik öelda, miks ta trahvi sai. Pärast TV3-le intervjuu andmist võttis ta selle postituse ka maha.

Tartu politsei ei soovinud juhtunut kaamera ees kommenteerida ja saatis telekanalile politseimajor Veiko Järva kirja, milles seisab, et Lõuna prefektuurile on juhtum teada. Järva sõnul ei olevat nad tuvastanud neiu ja politseiniku vahelise tutvuse asjaolusid uurides politseiniku võimupiiride ületamist ega ka teenistusülesannete ebakorrektset täitmist.

Samuti ei leidnud politsei kahe noore inimese tutvuses midagi ebaeetilist ja muid isiklikku asju nad avalikult kommenteerida ei soovinud.

Politsei-ja piirivalvekolledži direktori Aivar Toompere sõnul jääb aga politseinik politseinikuks 24 tundi ööpäevas ja peab vastavalt ka käituma. Toompere sõnul annab ta kõigile kadettidele alati loengu, kus käsitleb sotsiaalmeedias suhtlemist ja toonitab, et oma ametialaseid teadmisi ja ligipääsu andmetele ära kasutada ei tohi.