„Viis klienti on tänaseni haiglas olnud, kuid nad peaks täna pärastlõunal välja kirjutatama,“ ütles Schubert.

Naise sõnul pole veel selge, kas keegi neist viiest vajab ka meditsiinilist transporti. „Me ei tea veel, nad vaadatakse täna veel kord üle ja pärast seda saame selle teada. Täna peaks kontrollitama, kas kõik on võimelised lendama,“ lisas Schubert.

Õnnetuses sai rängalt viga ka giid Ayhan Cavusoglu, kuid paraku pole veel teada, kas ta jalg tuleb amputeerida või mitte. „Hetkel on tema seis kahjuks kriitiline, me ikka veel ootame,“ sõnas Schubert.

Reisifirma esindaja sõnul on kõik Wow Traveli kliendid kindlustatud. „Kui kliendid on tagasi Eestis, siis võtame nende kõigiga otse ühendust ja lahendame kõik kindlustusega seotu. Kui mõnel kliendil oli ka oma kindlustus, siis seda ma ei tea.“

Salva reisikindlustuse osakonna juhataja Epp Ulfsaki sõnul on nende poole pöördunud üks Türgi bussiõnnetuses kannatanu. If Kindlustusele on Türgi bussiõnnetusega seoses teada antud neljast abivajavast kliendist. Esialgsetel andmetel vajab kaks neist ka spetsiaalset transporti kodumaale.

Schubert sõnas, et ettevõte teeb koostööd kohaliku politsei ja kindlustusfirmaga, et välja selgitada, mis täpselt juhtus ja kas õnnetus oli kellegi süü.

Pühapäeval juhtus Türgis Antalyasse teel olnud Wow Traveli turismigrupi bussiga Manavgat' linna läheduses õnnetus. Sadas vihma ning mäest tuli alla kiviklibu, buss kaotas juhitavuse, sõitis vastu mäge ja vajus külili.

Õnnetuse tagajärjel hukkus 53-aastane eestlanna. Bussis viibis kokku 24 reisijat, kellest enamik olid Eesti kodanikud ja kaks lätlased. Haiglatesse viidi kokku 19 inimest, kellest üks murdis neli ribi ja teine puusaluu, enamik sai kergemaid vigastusi. Türklasest giid võib õnnetuse tõttu jala kaotada.