Teiste seas võtavad lauluviisi üles Ivo Linna, Hardi Volmer, Anti Kammiste, Teele Viira, Artjom Savitski, Taavi Peterson ja Tehnikaülikooli Akadeemilise Meeskoori meesansambel Ülikoor.

Tallinna tudengipäevade peakorraldaja Lilian Urba sõnul on lisaks laulmisest joovastunud tudengihulgale olnud ka esinejate tagasiside alati väga positiivne. Lisaks teeb Urba rõõmsaks teadmine, et ka Ivo Linna esineb öölaulupeol juba mitmendat korda, ehkki tudengipäevadel pole tuntud laulikutele muid hüvesid pakkuda kui vaid rõõmu noortega ühislaulmisest.

Sügispäevade raames toimuvad Vabaduse väljakul ja selle lähiümbruses 17.-20. septembril veel rohkem kui poolsada erinevat üritust: tudengipäevade telgis esinevad parimad noortebändid, kinos Artis toimuvad öökinoseansid, pubis Hoov leiavad aset meeleolukad järelpeod, Tallinna Ülikoolis toimub vaimu rikastav Innovatsiooniõhtu, lisaks saadakse osa erinevatest loengutest, treeningutest ja võistlustest, populaarsest Pubirallist ja Ostukärurallist, valitakse Tudengimees, parim miilustajapaar ja toimub veel palju muudki põnevat.

Tallinna tudengipäevad leiavad aset juba 1995. aastast ning üheskoos Tallinna erinevate kõrgkoolide tudengite jt aktiivsete noortega korraldab seda 2001. aastast Eesti Üliõpilaskondade Liit.