“Hea meel on see, et õpetajad ja õpilased on aasta jooksul kõvasti tööd teinud,” rääkis ta Delfile. “Need tulemused on olulised gümnaasiumi lõpetajatele, et saada kõrgkoolides õppima nende jaoks esimestele erialavalikutele.  Eesti riigi hariduspoliitikas on see niimoodi seatud, aga mina pöörasesse vaimustusse sellest tabelist ei satu.“

Kuigi treffneri gümnaasium saab valida endale parimatest parimad õpilased, ei tähtsusat koolidirektor seda liialt. “Meie saame valida nende õpilaste hulgast, kes on otsustanud kandideerida, aga see tähendab ka õpilasele kooli õppima asudes suurt pinget õppetöös. Ega see ainult üks lust ja lillepidu ei ole, see tähendab palju tööd ja tulemused on selle väärilised,” kinnitas Ojaveer. 

Kool edetabeli nimel ekstra  ei pinguta. “Sellist sihti pole me endale kunagi seadnud. Meie jaoks on palju olulisemad need numbrid, kui selguvad, kes kuhu edasi õppima on sanaud, need on koolile palju olulisemad. Riigieksami tulemused on olulised õpilastele,” rõhutas direktor veel kord.