18.–19. oktoobril ja 25.–26. oktoobril teenindatakse mitmeid reise asendusbussidega või palutakse reisijatel teise rongi ümber istuda. Muudatus mõjutab lisaks Idasuunale ka üksikute Tallinn-Pääskula liini reiside sõiduplaane.

Tunneli ehitustööde tõttu on nii 18.–19. kui ka 25.–26. oktoobril mitmed Tallinn-Aegviidu ning üksikud Tallinn-Vesse lõigul asendatud bussidega. Tallinn-Tartu ja Tallinn-Narva rongireisid Tallinn-Lagedi, Tallinn-Ülemiste või Tallinn-Vesse lõigul asendatud bussidega. Trammitunneli ehitamise ajal on osaliselt suletud Ülemiste ja Kitseküla ooteplatvormid. 18. oktoobril kella 10:02-st kuni 20. oktoobril kella 6:02-ni peatuvad mõlema suuna rongid Ülemistel vaid Ülemiste keskuse poolsel platvormil ja Kitsekülas vaid staadioni poolsel platvormil.

Ülemiste trammitunneli ehitamine toob rongiliiklusse muudatusi kahes osas: 18.–19. oktoobril ja 25.–26. oktoobril, mil Balti Jaama ja Lagedi lõigul on rongiliiklus osaliselt asendatud bussidega. Seetõttu on ajutised sõiduplaanimuudatused Tallinn-Aegviidu, Tallinn-Tartu ja Tallinn-Narva liinidel. Muudatus mõjutab ka üksikute Tallinn-Pääskula liini reiside sõiduplaane. Jalgratastega ei ole kahjuks asendusbussi võimalik tulla.

Infot sõiduplaanide kohta saab Elroni kodulehelt või tasuta rongiinfo telefonilt 6160245.

Tallinna Linnatranspordi AS juhatuse esimees Enno Tamm ütles Raepressile, et 2017. aasta 20. augustiks on kavas avada trammiliiklus Lennart Meri nimelisest Tallinna lennujaamast kuni Kultuurikatlani.