Head sõbrad!

Täna avaldatud Turu-Uuringute AS-i uuring, mis kinnitab meie liidripositsiooni, ei näita midagi muud kui seda, et inimesed soovivad muutusi. Eesti vajab reforme, kuid Reformierakond ei suuda neid teha. Nii lihtne see ongi.

Keskerakond on korduvalt tõestanud, et meie suudame suuri muutusi ellu kutsuda. Meenutage nt munitsipaalmajade ehituse programmi käivitamist Tallinnas, tasuta ühistransporti, pensionilisa kehtestamist ja paljusid teisi pealtnäha "võimatuid missioone", mis me oleme ette võtnud ja ära teinud.

Kuna praegu on Hollywood aktuaalne teema, siis võibki öelda, et Keskerakond on nagu Tom Cruise ja tema meeskond, samal ajal kui Reform ja sotsid meenutavad üha enam kahte haledat murdvarast filmist “Üksinda kodus”, kellel miski ei taha välja tulla.

Kas see uuring kindlustab meile võidu? Kindlasti mitte. Uuringuid on erinevaid ja samuti on veel suur hulk inimesi, kes pole otsustanud, kelle poolt olla. Reformierakond teeb kindlasti kõik, et valijaid meie võimule tulekuga hirmutada. Kuidas sellele vastu seista, olen ma juba kirjutanud. Kahekordistame oma pingutused, teeme rohkem, teeme targemini.

Ka mina olen esimesel võimalusel teiega rivis tagasi. Mingi gripipisik meid ei peata ja Taavi Rõivasest saame ka jagu.

Tervist!
Edgar