"Otsustasime toetada juba traditsiooniks kujunenud noortekonverentsi, sest meil on pikaajaline hea koostöö erinevate noorteorganisatsioonidega ja soovime, et noored pöörduks julgemini tööeluga seotud küsimustes töötukassa nõustajate poole. Esinejate valikuga ei ole töötukassa seotud," ütles töötukassa avalike suhete juht Erko Vanatalu Delfile.

Raudsiku sobivust konverentsil esinema töötukassa ei kommenteerinud.

Homme Nordea kontserdimajas toimuval noortekonverentsil Lahe koolipäev 2016 "Kuidas võtta vastutust?" esinevad nii Igor Mang kui ka skandaalsesse kloordioksiidiravi MMS-i Facebooki gruppi kuulunud ning soodaravi praktiseerinud arst Riina Raudsik. Facebookis on ürituse lehel end teisipäeva lõunase seisuga osalejaks registreerinud 814 noort.

Esinejate hulgas on ERRi nõukogu esimees Agu Uudelepp, näitleja Märt Avandi, räppar Genka, sõudjad Allar Raja ja Kaspar Taimsoo ning investor Jaak Roosaare. Lisaks neile siis Riina Raudsik, Igor Mang ning maailmarändur Maarika Traat.

Lahe Koolipäev 2016 projektijuht Marian Vares ütles Delfile, et seda, mida Raudsik hakkab saalitäiele noortele rääkima, ta avaldada ei taha, kuid lubas, et MMS-i propagandaga Raudsik homme ei tegele. "Oleme igast eluvaldkonnast kellegi välja valinud ja Raudsik on oma valdkonna esindaja. MMS-ist ta ei räägi."