IRLi kuuluvate poliitikaveteranide Mart Laari ja Mart Nuti kõrval alustab riigikogus tööd roheline Mart Jüssi.

Keskerakondlasele Lauri Laasile ja IRLi liikmele Lauri Vahtrele lisaks on Toompeal nüüdsest ka reformierakondlane Lauri Luik.

Endise spiikri Toomas Vareki nimekaimud on IRLi kuuluv Toomas Tõniste ning roheline Toomas Trapido.

Marguseid on Toompeal kaks — Reformierakonda kuuluv endine Valga linnapea Margus Lepik ja IRLi peasekretär Margus Tsahkna.

Endise siseministri Kalle Laaneti (KE) nimekaimuks on riigikogu pesamuna Kalle Palling (RE).

Mõlemad Markod — Marko Mihkelson ja kunagi sotsiaalministri ametis olnud Marko Pomerants — kuuluvad Isamaa ja Res Publica Liitu.

Reinudest üks on keskerakondlane Rein Ratas, teine on reformierakondlane Rein Aidma.

Rahvaliitu kuuluva kunagise põllumajandusministri Jaanus Marrandiga kannab sama eesnime reformierakondlane Jaanus Rahumägi.

Nimekaim on ka IRLi poliitikul Urmas Reinsalul — nüüdsest istub riigikogu saalis endine Põlva maavanem Urmas Klaas, kes kuulub Reformierakonda.

IRLi liikme Andres Herkeli kõrval sai saadikumandaadi ka europarlamendi liige Andres Tarand (SDE).

Peale Reformierakonda kuuluva legendaarse korvpallitreeneri Jaak Salumetsa on Toompeal veel üks Jaak — endine sotsiaalminister Jaak Aab (KE).

Sama perekonnanime kandjaid on Toompeal kaks paari — isa ja tütar Aadu ja Kadri Must ning isa ja poeg Rein ja Jüri Ratas.

Keskerakonda kuuluv Aadu Must tuli Tallinna saadikutööle Tartu volikogu juhi kohalt ning Kadri on Keskerakonna peasekretär.

Rein ja Jüri Ratas kuuluvad samuti mõlemad Keskerakonda. Jüri Ratas pidi saadikutööle asumiseks loobuma Tallinna linnapea ametist.