"Täna oli Tallinna TV-s viimane "Vaba mõtte klubi". See oli esimene 110-st, mida mina ei teinud, mida aga tehti minu formaadi kohaselt. Sisu oli saatele omane," kirjutab Lepp sotsiaalmeedias.

"Mart Helme ja Leo Kunnas esinesid oma tuntud headuses. Helme on saate kroonijuveel. Ernits oli iroonilis-kriitiline nagu alati. Artur Talvik, kes varem on paar korda käinud, sarjas usinalt võimumehi, teda toetas kenasti Maarja-Liis Arujärv. Ma ei tea, kas peaminister Jüri Ratas vaatas, aga temal ja Andres Anveldil peaks pärast saatest kuuldut infot käed-jalad tööd täis olema," arvab Lepp.

Lepp avaldas tänu kõigile, kes saadetes viie aasta vältel osalesid. "Nad kõik võivad tunnistada – saadet tehti vabalt ja mõeldi vabalt. Eriline tänu Peeter Ernitsale. "Vaba mõtte klubi" tegemist aga kindlasti jätkan juba uuel ajal ja uues kohas. Hakkan otsima rahastajaid, reklaamiandjaid ja muidu häid inimesi," lubab TTV endine juht.

Toomas Lepp oli sunnitud Tallinna Televisioonist lahkuma pärast seda, kui keskkriminaalpolitsei esitas talle kahtlustuse Tallinna Televisiooni rahade suuremahulises omastamises. Esialgse kahtlustuse järgi on Toomas Lepp lasknud mitme aasta vältel maksta Tallinna Televisioonil temaga seotud ettevõttele igakuiselt tasu teenuste eest, mida tegelikult ei osutatud. Üheks saateks, millega Lepp sel viisil kahtlustuse kohaselt raha teenis oli "Vaba mõtte klubi". Praegu on alust arvata, et sellega on Tallinna Televisioonile tekitatud kahju suurusjärgus paarsada tuhat eurot.