"Lõpuks ei saanud riik seal sentigi, leht oli hävitatud ja Leito kuulutati vaat, et rahvavaenlaseks. Esimesel plats puhtaks perioodil visati veega ikka parasjagu ka lapsi välja," lausus Leito Delfile.

Leito sõnul Rahva Hääle erastamine politiseeriti, leht erastati Marek Strandbergi ja Agu Kivimägi firmale Maag, leht lagunes ja läks hiljem pankrotti. Laar lootis Leito sõnul mõistagi sõbrale erastatud lehe abil saada positiivset meediakajastust, ent jäi sellest ilma, sest leht läks lihtsalt pankrotti.

"Rahva Hääl oli sellal kanal nr 1, tal polnud lähedalgi konkurenti, sest maakonnaleht Postimees ei olnud tollal tegija," lausus Leito.

"Ent teisest küljest on Laar tark ja asjalik poliitik ja on hea, et ta meil poliitilisel maastikul on. Et ta ise esimehe kohalt ära läheb, on hea eeskuju ka mitmele teisele erakonnale," lausus Leito.

Leito arvas, et Laaril on poliitikas veel tulevikku ja temast võib kunagi näiteks president saada. "Mina tema poolt ei hääletaks, aga arvan, et tal toetust on," lisas Leito.