Statistiliselt olulisi muutusi võrreldes jaanuariga erakondade toetusnumbrites ei toimunud. Kahe protsendipunkti võrra kahanes Keskerakonna ja Reformierakonna toetus. Kui jaanuaris toetas Keskerakonda 31 protsenti vastanutest, siis veebruaris 29 protsenti. Reformierakonna toetus langes jaanuarikuu 25 protsendilt veebruaris 23 protsendile.

Kahe suurema erakonna toetuse languse arvelt kasvas protsendi võrra EKRE, Vabaerakonna, IRL-i ja parlamenti mittekuuluvate Roheliste toetus. EKRE-t toetas veebruaris kümme protsenti vastanutest, sama suur oli ka Sotsiaaldemokraatliku erakonna toetus. Vabaerakonna toetus oli veebruaris kaheksa protsenti ning Isamaa ja Res Publica Liidul seitse protsenti. Parlamendivälistest erakondadest kogusid suurima toetuse Rohelised - kaks protsenti.

Vahe valitsuskoalitsiooni moodustavate Keskerakonna, SDE ja IRL-i summaarse toetuse ning opositsioonierakondade toetuse vahel on samuti jäänud samaks: valitsuserakondi toetas veebruaris 46 protsenti (jaanuaris 47 protsenti), opositsiooni jäävaid Reformierakonda, EKRE-t ja Vabaerakonda kokku 41 protsenti.

Erakondlikku eelistust mitteväljendanud vastajate osakaal oli sarnaselt jaanuariga 33 protsenti, kuid nende hulgas on kasvanud poliitika suhtes negatiivselt häälestatud vastajate osakaal: mitte kellegi poolt ei hääletaks 16 protsenti valimisealistest kodanikest.