Viikna ütles Tartu Ekspressile, et kuna ülemine plats oli märg ja vesine, soovisid nad linnalt saada lõbustuspargile kasutamiseks laululava alumist autoparklat, kuid pidid leppima eitava vastusega.

„Ma olen sellele probleemile tähelepanu juhtinud juba viimased kümme aastat. Minu jaoks on arusaamatu mitte lubada laululava juurde sellist üritust, kui see on just taolisteks üritusteks mõeldud,“ sõnas Viikna. „Nüüd jäid masinad sisse. Kõige hullem on see, et linn küsib meie käest ikka raha nii parkimise ümberkorraldamise, märkide paigaldamise kui ka muru kahjustamise eest.“

Atraktsioonide ülespanemisel vajusid suured veokid läbi murukamara ning nende väljatõmbamiseks tuli tellida traktor. Viimases hädas otsustati panna osa masinatest kõrval asuvasse kruusakattega autoparkasse, mis omakorda tähendab, et tivoli külastajad peavad auto parkimiseks otsima uue koha ja selleks on laululava alumine parka.

Viikna kritiseeris Tartu linna, kus puudub sobilik plats lõbustuspargile. „Ma lihtsalt imestan, kuidas lastakse olla kellelgi nii privilegeeritud. Igal pool mujal oleme saanud hakkama inimeste keskel ja keegi pole kurtnud.“

Kui suured tivoli lisakulud võiksid olla, ei osanud Viikna veel öelda.

Linnavalitsuse kultuuriosakonna peaspetsilist Rait Ress ütles, et linna seisukoht on olnud juba mitu aastat tivolit alumisse parklasse mitte lubada. „Linna seisukoht on juba ammu selline, et selliseid lärmakaid üritusi seal enam teha ei lasta."