Tiina Kaalep on Ekspress Grupis töötanud varemgi, ajavahemikul 1998-2002 juhtis ta ajalehe Eesti Ekspress A-osa ning oli väljaande peatoimetaja asetäitja. Aastail 2002-2006 oli Kaalep ajalehe Eesti Ekspress peatoimetaja ja AS Eesti Ekspressi Kirjastus juhatuse liige. Enne Ekspressi töötas ta Postimehes uudistetoimetuse juhina. 2006 – 2009 a veebruarini viibis Tiina Kaalep suursaadiku abikaasana välislähetuses Portugalis. Alates märtsist 2009 kuni juunini 2012 oli Kaalep ERR-i juhatuse liige, kus tema tööks oli kõigis ERRi programmides kureerida uudiste- ja ühiskondlik-poliitilisi saateid, uudisteportaalide tööd ning majandus- ja välispoliitikasaateid ning programmidest Vikerraadiot ning Raadio 4.

„Mul on heameel öelda Tiinale tere tulemast tagasi Ekspress Gruppi! Tiina kogemus kirjastamisel ja meedias on väga väärtuslik, me loodame tema abiga teha kvalitatiivse hüppe kirjastusmaastikul ning pakkuda meie lugejatele palju põnevat“ lausus kirjastuse Hea Lugu OÜ nõukogu esimees Kadi Lambot.

„Võtsin pakkumise Ekspress Gruppi tagasi tulla heal meelel vastu, töötasin siin 8 aastat ja lahkuda oli kahju. Valisin just selle töö, sest see on ajakirjandusele, mida arvan end mõnevõrra tundvat, kõige lähemal ning minu kindel plaan on raamatukirjastust ajakirjanduse ja ajakirjanikega veelgi tihedamalt siduda“ ütles Tiina Kaalep.

Kirjastuse Hea Lugu senine juht Arvo Pihl asub tööle juhina kinnisvarahalduse ja -arenduse valdkonnas.