Hot.ee teenus taastatakse tänase päeva jooksul.
Äri e-posti kirjade välja saatmine taastatakse 12.00-ks, aga kirjade vastuvõtmine võib viibida päeva lõpuni.
Veebimajutus hakkab taastuma kella 12.00-ks, aga lõplikult taastatakse see tööpäeva lõpuks.

Rikke põhjused on seotud teenusserveritega, aga täpsema info rikke tekkepõhjuste kohta lubab Elion edastada päeva jooksul.

"Kahtlemata on tegu suure rikkega ja päeva jooksul edastame info selle kohta, kuidas kompenseerime klientidele tekitatud kahju ja põhjustatud ebameeldivused," teatas ettevõte Facebookis.

Ehkki Elion lootis paljudest kodudest telepildi viinud rikke kõrvaldada eile kella 23ks, selgus, et see võib võtta kauem aega ja selleks võib kuluda terve öö. "Vabandame klientide ees," ütles Elioni pressiesindaja Ingrid Piirsalu ja lisas, et uut infot rikke kohta saab jagada hommikul.

Alates kella 18st oli osale Elioni klientidest telepilt kättesaamatu, samuti on raskendatud nende klienditoe telefoniga ühenduse saamine. Maas on ka Elion koduleht. Facebookis teatab ettevõte, et arvatav rikke kordasaamise aeg on täna õhtul kell 23.

Elioni pressiesindaja Ingrid Piirsalu sõnul on häiritud mitmete teenuste kasutamine. Paljud kliendid ei saa kasutada nuti-tv-d, ei tööta nuti-tv lisateenused nagu kordus-tv, salvestamine, videolaenutus. Samuti ei saa kasutada hot.ee meiliteenuseid ning äri e-posti ega veebimajutust.

Neil klientidel, kes kanaleid siiski näevad, ei soovita Elion rikke kõrvaldamiseni nuti-tv lisateenuseid kasutada ega käivitada või taaskäivitada digiboksi.

Rike hõlmab kogu Eestit, algas kella 18 ajal ning selle põhjuseid selgitatakse. Elion loodab teenused täna siiski taas töökorda saada.

Hea lugeja, kas oled rahul, kuidas Elion on sind rikkest teavitanud? Kirjuta meile rahvahaal@delfi.ee.