„Olen olnud Rahvaliidus 2001. aastast. Koostöös erakonnaga oleme põllumajanduse ja maaelu vallas palju positiivset saavutanud. Erakond on aga järjest enam minevikku kaldumas," teatas Sõrra Delfile.

"Nende auväärsete minevikupoliitikutega, kes erakonna juhiks pürgivad ja Rahvaliidus valitseva teisitimõtlejate vihkamise õhkkonnas pole minu hinnangul enam võimalik põllumeeste ja maainimeste asja edukalt ajada. Ühinemine Sotsiaaldemokraatliku erakonnaga, mis Rahvaliidu kongressil delegaatide eelneva töötlemisega läbi kukutati, oleks andnud erakonnale uue hingamise. Põllumehed ootavad oma juhtidelt konkreetseid tulemusi probleemide lahendamisel. Selleks tulebki leida uusi väljundeid“, ütles Sõrra.

"Kutsun kõiki rahvaliitlasi-põllumehi oma südametunnistusega nõu pidama, et valida erakond, kellel on jõudu, tahtmist ja autoriteeti põllumehe ning maainimese probleeme lahendada. Kui me ise meile eluliselt tähtsate probleemide lahendamisel ei osale, võib nii Eesti põllumajandusest kui ka maaelust, sarnaselt Rahvaliiduga, peagi minevikuvormis rääkida."