Eestis ja Soomes võib tähesadu jälgida teisipäeva hommikul kella 5.30-6.30 vahel. Kõrghetk peaks olema kella kuue paiku ning tunni aja jooksul võib näha umbes tuhandet meteoori.

Tegemist on Lõvi tähtkujust saabuvate nn leoniididega, mida on võimalik näha novembri keskel umbes 33aastase intervalliga. Üksikutel kordadel on tähesadu muutunud tõeliseks tähetormiks, mil taevas võib tunni jooksul näha sadu tuhandeid tähelende. Sellised tähetormid toimusid 1798., 1833., 1865., 1866. ja 1966. aastal.

Järgmine suurem tähesadu toimub alles 2098. aastal, kuna Maa on 2030ndatel ja 2060ndatel aastatel leoniidide sajust liiga kaugel.

Tähesaju esimene kõrghetk on teisipäeva hommikul Euroopas ning see hõlmab ka Aafrika lääneosa. Innukamad tähesaju fanaatikud on sõitnud Kanaari saartele, kus selge ilma tõenäosus on suurem.

Teine kõrghetk on Põhja-Ameerikas kuus ja pool tundi hiljem, kui Eestis on keskpäev.

7.-17. detsembrini võib Eestis näha geminiidide tähesadu, mis on üks paremaid ja märkimisväärsemaid iga-aastaseid meteoorivoole. Augustis võis Eestis näha Perseuse tähtkujust väljuvate perseiidide sadu.