Laada Luige Kevad toimumise ajal on Harju maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maantee kilomeetritel 6,5 kuni 8 Luigel kiiruspiirang kuni 50 km/h ning muudetud on ka parkimise korraldust.

Pindamistööde tõttu on kiiruspiirang 30 km/h Kuusalu vallas Ulliallika-Kolga tee kilomeetritel 0-2,1 ja Kolga-Pudisoo tee kilomeetritel 1,9-2,2. Kiiruspiirangud jäävad orienteeruvalt kolmeks päevaks peale tööde lõppu.

Remondi tõttu homsest suletud

Võru maakonnas suletakse esmaspäeval teetruupide ehituseks Külaoru-Kapera maantee kilomeetritel 0,685 kuni 3,130. Ümbersõit Kaagu-Kerepäälse maantee kaudu, ümbersõit on tähistatud ning läbipääsuks erandeid ei tehta.

Pärnu maakonnas Vändra-Kalmaru maantee taastusremondis olev teelõik kilomeetritel 0-2,4 on alates esmaspäevast, 9. maist kuni 15. maini eranditeta liikluseks suletud. Ümbersõit toimub Kalmaru-Allikõnnu-Vändra kaudu.

Ida Virumaal Iisaku-Tudulinna-Avinurme maantee 6,5 kilomeetril asuv Roostoja sild suletakse esmaspäeval, 9.mail remondi tõttu ning ümbersõit (orienteeruvalt 10.juulini) toimub Rannapungerja kaudu.