Septembri lõpuni vältav koristupäevade laine liigub järgmisena meie lähedale Lapimaale, kus kevadiselt rohelist loodust asuvad vabatahtlikud puhtaks tegema juba 29. mail. Sealt edasi haaratakse juuni alguses luuad pihku Ungaris, India linnas Lucknows, Bangladeshis, Nepaalis, Kamerunis ja Nova Scotias Kanadas.

Koristusaktsioonid jätkuvad uutes paikades läbi suve ja eriti tihedaks tõotab kujuneda ühisaktsiooni viimane kuu september — koristuspäevi valmistatakse ette vähemalt 19 erinevas riigis. 15. septembril toimub suur koristuspäev Venemaal, 21. ja 22. septembril kutsutakse linnatänavaid ja parke puhtaks tegema Saksamaal, Belgias, Hollandis ja Prantsusmaal.

Eelolevatel kuudel toimuvad koristuspäevad kokku 34 erinevas riigis. Koristuskuupäevade täpse ajagraafiku leiab siit

Sel nädalavahetusel kutsutakse kaasa lööma ka kõiki Eesti reklaami-, turundus- ja PR-eksperte, et ühiselt genereerida ideid, kuidas järgmisel aastal ülejäänud maailma riigid ühisesse maakera puhtaks tegemisse kaasa haarata.

Koostöös Eesti reklaamiagentuuride liiduga korraldab Teeme Ära meeskond 1. ja 2. juunil Tallinnas Von Krahlis kahepäevase töötoa GreenHouse. Kokku kutsutakse Eesti reklaamitegijad, turundajad ja kommunikatsiooniinimesed, et koos välja mõelda ideid, kuidas aidata Eestis sündinud ja üle piiride levivale liikumisele veelgi hoogu juurde anda ning maailma puhtaks saamise tempo tõeliselt üles kruvida.

Maailmakoristus 2012 on kodanikuliikumise Teeme Ära Maailm esimene suur ühisaktsioon, millega on tänaseks kaasa tulnud eestvedajad 94 erinevas riigis. 24. märtsist kuni 25. septembrini vältav Maailmakoristus 2012 toob kokku vabatahtlike pingutused erinevates riikides, et tuua suurte prügikoristuspäevadega kohest muutust ja tõsta inimeste teadlikkust prügistamise probleemist nii oma riigis kui ka maailmas laiemalt.

Tänaseks on Teeme Ära Maailm raames toimunud 66 erinevat koristusaktsiooni mis on kokku toonud üle nelja miljoni vabatahtliku erinevates riikides.