MRT-masinasse unustatud paanikas patsient pääses pika raputamise peale vabaks, põgenes ruumist garderoobi ja saades ligi oma riietele, helistas päästeametisse. Teda tuldi päästma tunde pärast masinasse sisenemist.

Kliinikumi töötajad jäid meediaga suheldes kidakeelseks, kuid Delfi andmetel on vallandatud üks vahejuhtumiga seotud töötaja.

Radioloogiakliiniku töötajad kommenteerisid vahejuhtumit kui dirigeeritult: "Suhelge avaliku suhete juhiga. Mina ei tea midagi, mina ei kommenteeri." Sõnad suus kui liivaterad, andsid kidura vastuse MRT radioloogiatehnik Triin Kasesalu, ülemõde Terje Markus ning ka teised radioloogiaosakonna töötajad.

Kliinikumi pressiesindaja Kristi Tael vastas sosinal, et uurib töötajatelt kaebuse kohta. Kaks tundi hiljem see vastus ka saabus.

"Kliinikumi radioloogiakliiniku MRT uuringul juhtus kahetsusväärne intsident, millega Te olete telefonivestluse põhjal järeldades kursis. Oleme patsiendiga sõlminud kompromisskokkuleppe ning seetõttu ei ole meil juhtunust voli kolmandale osapoolele kõneleda," kinnitas Tael, et patsient tõepoolest lukustati masinasse.

Seega jäid õhku mitmed vastustvajavad küsimused, mida Tael keeldus kommenteerimast, viidates taaskord kompromissile.

Kes vallandati? Millal intsident toimus? Mis täpsemalt juhtus? Kas maksti valuraha kompromissi osana?

Hea lugeja! Kui tead toimunust lähemalt, kirjuta vihje@delfi.ee.