“Sõitjad on kurtnud, et bussiaknaid katvad reklaamid takistavad vaba väljavaadet ning liikumispuuetega inimesed soovivad liinidele rohkem madalapõhjalisi busse. Nurinaid on sellegi kohta, et bussid on nii seest kui väljast liiga mustad,” ütles abilinnapea Margus Hanson, vahendavad
.

Millistel kellaaegadel ja liinidel täiendavad madalapõhjalised bussid uuel aastal sõitma hakkavad, saab vaadata esialgu interneti sõiduplaanist, uute sõidugraafikute tegemisel pannakse vastav teave ka bussipeatustesse.

“Kuna liikumispuuetega inimesed on väitnud, et bussijuhid ei oska ega taha neid ühistranspordi kasutamisel aidata, siis otsustasime teha märgukirja bussijuhtide koolitusnõuete koostajaile majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis, et vastav osa lisataks bussijuhtide koolitusprogrammi,” rääkis Hanson.

GoBusi esindaja Valter Keisi sõnul on lähiajal kavas kokku kutsuda bussijuhtide üldkoosolek, kus tuleb kõne alla teeninduskultuur. Koosolekule kutsutakse ka linnavalitsuse ning liikumispuuetega inimeste esindajad.