Seoses Eesti Naiste Tantsupeoga on täna ja homme muudetud liikluskorraldust Jõgeva linnas. Osaliselt on liiklusele suletud Piiri, Lai, Põllu ja Rohu tänavad. Staadionit ümbritsevad haljasalad on piiratud aiaga. Tantsupeo parkla on avatud sissesõitudega Tähe tänavalt. Palume liiklejail jälgida ajutist liikluskorraldust ning arvestada lisaajaga sihtkohta jõudmisel, teatas maanteeinfokeskus.

Jõgeva maakonnas toimuva Kalevipoja IV Rattamaratoni tõttu on liiklus häiritud Kuremaa külas ning Laiuse-Kuremaa maanteel on piiratud kiirust lõiguti kuni 30 km/h, liiklust reguleeritakse.

Lääne maakonnas Ridala vallas on kella 10.00-18.00 seoses rahvaralliga liiklusele suletud Valgevälja tee-Espre ning Rohense-Kabrametsa tee va helised lõigud. Liiklejailt palutakse mõistvat suhtumist.

Seoses rongkäiguga on liiklus häiritud Põlva maakonnas Tartu-Räpina-Värska maanteel km-tel 62,5-63,4 (Räpina linnas Võõpsu maanteel). Rongkäiku saadavad politseiautod, liiklust reguleeritakse.

Tartu maakonnas toimuva jalgrattavõistluse tõttu on kella 12.00-13.30 liiklus häiritud ja osaliselt piiratud kiirust Vasula ringil marsruudil Vahi-Aovere-Kobratu-Vasula-Kärkna-Vahi.

Alates teisipäevast, 14.juunist suletakse ümberehitustööde tõttu liiklusele Ida-Viru maakonnas Tallinna-Narva maantee km 137,6 asuv Purtse sild. Sild jääb suletuks 17.juunini. Ümbersõit toimub Sämi-Sonda-Kiviõli-Varja kaudu. Palume liiklejail jälgida ajutisi liiklusmärke ja infotahvleid!