Allpool täpsemalt:

LAUPÄEV

10:00:00- 11.00

Tegelikult on lisaks kohvile ja sarvesaiale ka sisuliselt mida oodata, nimelt on Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald endale seltsiks kutsunud toredad ja teravad inimesed, et koos hommikused lehed läbivaadata ning oma kommentaaride vürtsitada kõige olulisemad teemad.

Seltsiks Urmo Soonvaldile on Jüri Ratas, Ainar Ruussaar, Liisa Pakosta, Margus Tsahkna!

Hommik jätkub intrigeerivalt.

11.00 - 12.20 Laupäevalehe LP vestlusring: "Ka naine võib olla edukas".

Ingrid Veidenberg on vestlusringi kutsunud edukad eesti naised, kes suudavad emaks olemise kõrval juhtida nii ettevõtteid kui ka ühiskondlikke protsesse.

Mari-Liis Rüütsalu – Ekspress Meedia juhatuse esimees
Urve Palo – riigikogu liige, endine majandusminister
Tiina Ristimets – kirjastaja, kirjastuse Pilgrim omanik
Siiri Oviir – endine tipp-poliitik, Eesti naisliidu juht

12.30- 14.00 - Maalehe maal

Andres Eilart

külaline: Ilmar Kruusamäe

Maaleht käivitas suurejoonelise Eestimaa jäädvustamise projekti "Maalehe maal", kus inimeste südamega saadetud lood saavad maalideks. Milline võiks olla praegune Eesti elu piltides, läbi maalikunstnike tõlgenduse?
Eesti kunsti elav klassik Ilmar Kruusamäe võtab Paidesse kaasa oma kuulsad teosed eri aegadest ja räägib juurde lood, mis iseloomustavad Eesti rabelemist kohta, kuhu oleme välja jõudnud. Temaga vestleb Maalehe peatoimetaja Andres Eilart.

14.00 - 15.45 Delfi uurib: "Millised oleksid piirid, kui doping oleks lubatud?"

Priit Simson, Eesti Päevalehe arvamustoimetaja

Tallinna ülikooli spordibioloogia dotsent Kristjan Port ja spordiarst Gunnar Männik

Delfi arvamustoimetus on koos spordiinimestega olümpia-aastal luubi alla võtmas sporditeemad: millised oleksid inimvõimete piirid siis, kui dopingule poleks ühtegi keeldu?

16.00 - 17.25 Maalehe arutelu: "Millest tähed räägivad? Mang vs Ergma

Maaleht pakub arutelusid, kus kohtuvad vaim ja võim. Mõlemad puudutavad iga eestlast. Selle aasta esimese Maalehe trükiarv oli tublisti üle 100 000, sees astroloogi Igor Mangi horoskoop. Mida arvab sellest teadlane, astronoom Ene Ergma?

Taas iseseisvat Eestit on saatnud 25 aastat. Maaleht on alati otsinud vahetut nurka, kuidas asju seletada. Seekord näitame hoopis maalide kaudu, millele eestlastel on tulnud vastakuti seista.

17.30 - 19.00 Ekspressi arutelu: "Kui läinuks teisiti... Milline oleks Eesti ilma Euroopa Liiduta?"

Erik Moora

Ilmar Raag ja Hannes Rumm

Ajaloo kulgu määravad tihtilugu pisiasjad. Sageli saame alles tagantjärele targana öelda, et üks või teine asi läks napilt. Aga mis oleks saanud siis, kui oleks läinud teisiti? Milline oleks Eesti ja meie igapäevaelu siis, kui me poleks astunud Euroopa Liitu või kui meid poleks sinna võetud? Milline oleks meie elu? Mida teeksime igapäevaselt teisiti? Millise trammiga sõidaksime tööle? Millisele tööle? Mida sööksime? Kus? Kellega?
Ajal, mil Euroopa-vastasus ja isolatsioonijanu tõstavad pead mitte ainult Eestis, vaid kogu Euroopas, on hea fantaseerida alternatiivse ajalooversioonide üle.