Lisaks pannkookidele saab täna kell 8-12 Tartu Raekoja platsis kõhu tasuta täis süüa eri tudengiorganisatsioonide pakutavast - pudrust, smuutist, vahvlitest ja tatrast.

Pannkoogihommik on sissejuhatuseks nädal aega kestvale festivalile, mille kavast leiab erinevaid kultuuri-, muusika-, spordi- ja meelelahutusüritusi.

Seekordne sügisfestival on eelkõige suunatud verivärsketele rebastele, kes Tartu kõrgkoolidesse õppima on tulnud.

Täna õhtul saab enda teadmised, silmaringi ja mälumänguoskused proovile panna traditsioonilisel Mälukal. Kolmapäeval on seiklushimulised tudengid oodatud osalema Ellujääja eelvoorus, kus ekstreemsete vahevõistluste läbimiseks on vaja nii tugevat vaimu kui ka füüsist. Parimaid ootab ees salajane lõppvoor salastatud asukohas.

Neljapäeval on kõik värsked Tartu kõrgkkoolide rebased kutsutud Rebasteerimisele ehk ülelinnalisele esmakursuslaste ristimisele.

Pirogovi pargis toimuval ristimisel surfatakse kaasrebaste kätel, läbitakse shotilimbo ja antakse koos rebasevanne, et ametlikult tudengiks pühitsetud saada.

Laupäeval on kõigil rebastel ja rattalembestel tartlastel võimalus osaleda Kondikütte rattaretkel, et üheskoos Tartule pea 15 kilomeetri pikkune tiir peale teha ning ülikoolilinnale omaste ja oluliste kohtadega tutvuda.

Tartu Tudengipäevad toimuvad 24. septembrist 30. septembrini.