Õppus toimub KV keskpolügooni lõunaosas, Tõõrkõrves, Rabasaares, Läste ja Patika piirkonnas. Kaitseliidu Tallinna, Harju ja Rapla malevate allüksustest moodustatud maakaitsepataljonile lisaks on maastikul vastutegevuses Kalevi jalaväepataljon ja liitlasriikide (Ameerika
Ühendriigid) kaitseväelased. Kaitseliitlased harjutavad pataljoni raamistikus kaitse- ja viivituslahingut. Kalevi jalaväepataljon ja liitlased harjutavad oma standardseid lahinguprotseduure osalemaks suurõppusel SIIL. Liitlasüksused tegutsevad keskpolügoonil Abrams M1A2 tankidega, teatas Kaitseliit.

Õppusel osalevad jalaväeüksused on suurema lahingutegelikkuse saavutamiseks varustatud osaliselt laservestisüsteemiga MILES (Multiple Integrated Laser Engagement System).

Kokku on maastikul 1500 kaitseliitlast, kaitseväelast ja liitlaste sõdurit.

Reede, 24. aprilli õhtul liiguvad Raplamaa, Harjumaa ja Lääne-Virumaa teedel õppusele HUNT 2015 suunduvad Kaitseliidu allüksuste kolonnid ja liikumiskiirus võib olla piiratud.

Õppus lõppeb 26. aprilli keskpäeval rivistusega KV keskpolügoonil ja rännakkolonnid alustavad seejärel pühapäeva pärastlõunal liikumist Tallinna, Paldiski, Rapla, Keila ja Kose suunas.

Kaitseliit palub liiklejatelt mõistmist ja tähelepanelikkust.