Raemedali said staažikad koolijuhid Natalja Poljakova (Tallinna Mustjõe gümnaasium, 1992–2013) ja Kalle Niinas (Jakob Westholmi gümnaasium, 1994-2013) ning Kullo Lastegalerii rajaja ja kauaaegne juhataja Aino Johanson.

Tallinna linnavalitsuse ning Tallinna haridusameti autasudega ja meenega tunnustati veel mitmeid teenekaid haridustöötajaid: Laagna gümnaasiumi direktorit Martin Kaasikut, Männimudila lasteaia direktorit Malle Sookruusi, Männikäbi lasteaia direktorit Sigrid Pukki, Kivila lasteaia direktorit Mare Pipparit, Mustamäe I lasteaed-algkooli direktorit Taissia Kurakovit, Saksa gümnaasiumi õpetajaid Sonja Kikulit ja Stefan Füsslit ning Valeri Novikovi (Läänemere gümnaasiumi direktor 1999-2013).

"Hea õpetaja 2013" tiitli, millega kaasneb Tallinna haridusameti aukiri, tunnustusmedal ning tšekk 1400 eurole said Kaja Eskel (Lepatriinu lasteaed), Anneli Veeborn (Tallinna täiskasvanute gümnaasium), Merike Nurk (Luha lasteaed) ja Terje Vooglaid (lasteaed Kikas).

Tänukirja eduka osalemise eest ja tšeki 300 eurole saavad Helle Lääne (lasteaed Sinilind), Helju Sillavee (Kelmiküla lasteaed) ja Monika Piil (Rahumäe põhikool). Hea õpikeskkonnaga kooliks tunnistati Lasnamäe Muusikakool ja lasteaiaks Luha lasteaed. Tunnustuse õppe- ja kasvatustegevuse valdkonnas sai Merivälja Kool ning tunnustuse eduka esinemise eest konkursil Vesiroosi lasteaed. Hästi juhitud kooliks nimetati Pae gümnaasium, tunnustuse partnerluse valdkonnas pälvis Gustav Adolfi gümnaasium.

Aasta hoolekoguks ja 1000 eurot pälvisid Kuristiku gümnaasiumi ning Meelespea ja Pääsusilma lasteaia hoolekogu. Tänavu esmakordselt toimunud konkursil "Turvaline kool 2013" pälvis I koha Mustamäe humanitaargümnaasium, II koha Liivalaia gümnaasium ja III koha Laagna-lasteaed põhikool. Sõbraliku koolisöökla konkursil saavutas I koha saavutas teist aastat järjest Õismäe Gümnaasium (toitlustaja OÜ Bramos), II koha Pääsküla gümnaasium (toitlustaja OÜ Orfeum) ja III koha Rahumäe põhikool (OÜ Orfeum).

Parimaks kooli kodulehekülgedeks osutusid Liivalaia gümnaasiumil, Mustamäe humanitaargümnaasiumi ja Tallinna 21. kooli veebilehed. Eripreemia said Rahumäe põhikool, Kristiine gümnaasium ja Tallinna reaalkool.

Parimaks lõimumisprojektiks tunnistati Kesklinna Vene gümnaasium ja Vanalinna hariduskolleegium, teiseks tuli Mustamäe Laste Loomingu ja eriauhinna sai Mustamäe reaalgümnaasium. Lasteaedade arvestuses saavutas I koha Laagna lasteaed-põhikool, II kohale lasteaed Nõmmekannike ja Naeratus ning kolmandaks lasteaed Kajakas ja Pelguranna lasteaed (700 eurot). Konkursi "Innovaatiline tegu 2013" peaauhinna said huvikeskus "Kullo", Kadaka ja Kullatera lasteaed ja Tallinna täiskasvanute gümnaasium.

Lõppeval õppeaastal edukamalt olümpiaadidel osalenud koolid olid Tallinna reaalkool, Prantsuse lütseum ja Gustav Adolfi gümnaasium. Eduka osalemise eest olümpiaadidel said tunnustuse Vanalinna Hariduskolleegium ja Tallinna Saksa gümnaasium.

Ühtlasi tunnustas Tallinna haridusamet kaht juhendajat-õpetajat, kelle õpilased on viimase kümne aasta jooksul edukalt osalenud nii ülelinnalistel ja üleriigilistel kui ka rahvusvahelistel olümpiaadidel – Mart Kuurme (Tallinna reaalkooli füüsikaõpetaja) ja Mihhail Gusev (Tõnismäe reaalkooli matemaatikaõpetaja).

Parimad koolid XXXI koolinoorte spordimängudel põhikooliarvestuses olid Saksa gümnaasium ja gümnaasiumiarvestuses Tallinna reaalkool.