Teisipäeva ja kolmapäeva õhtul ja öösel toimuvad Tartu mnt ja Järvevana tee ristmiku asfalteerimistööd, millega seoses on kõigil päevadel alates kella 19-st ristmikul töö oluliselt häiritud.

Kapitaalremonti teostatakse Soo tn-l. Soo tn on tavaliiklusele suletud, elanikele on ligipääs tagatud.

Taastusremonti teostatakse Tehnika tänaval (lõigus Toompuiestee – Väike-Ameerika) ning Seli asumi kvartalisisestel teedel.

Jätkuvad Harju tänava ja Kullassepa tänava rekonstrueerimistööd. Liiklejatel palutakse järgida ümbersõitudele suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ning reguleerijate märguandeid. Teostatakse ka J. Sütiste tee 7 juures oleva kvartalisisese sõidutee ja parkla taastusremonti.

AS Tallinna Vesi vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimistööde tõttu on suletud Vana-Lõuna tänav kuni 5. augustini k.a. Tööd on liikuva iseloomuga ning käesoleval ajal on kuni 31. juulini k.a. suletud Vana-Lõuna tänav lõigus Koidu tänav kuni Vineeri tänav.

AS Tallinna Küte küttetrassi ehitustööde tõttu on liikluskorralduslikud muudatused Ahtri tänaval kuni 15. augustini k.a. Töid teostakse lõigul Jõe tänav kuni Mere pst. Liiklejatel palutakse järgida ümbersõidule suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ja liiklusreguleerijate korraldusi.

Eeloleval ööl tehakse hooldusremonttöid freesimis- ja asfalteerimismeetodil Endla tn-l (Sõpruse pst-Mustamäe tee) ja immutusmeetodil Smuuli teel (Punane tn - Liikuri tn). Homme päeval tehakse hooldusremonttöid freesimis- ja asfalteerimismeetodil Vilde tee 62, 64, 66 skv ning immutusmeetodil Peterburi tee 90-92; Järveotsa tee 47 skv; Mäealuse tn/Mäepealse tn; Mustamäe tee 82; Koidula tn 10,32; Vesivärava tn (Vilmsi tn 51 kohal); Tobiase tn 1-8; Tammsaare tee 123,125 skv; Tammsaare tee 99-101 skv.